Avsnitt 148: Dinos Utan Kris


Genesis 6, den första riktigt stora turneringen för Super Smash Bros. Ultimate där vi hade både svenska Leffen och Armada som tävlade, har kommit och gått!

Alex har flutit omkring med Luigi i nyutgåvan av Wii U-lanseringstiteln New Super Mario Bros U. Deluxe och flytt från odöda med Capcom's remake av Resident Evil 2! Fabian och Jesper har trasslat in sig i Kingdom Hearts III och dess historia medan Andrew har kontrollerat en liten filur i gulliga Pikuniku!

Slutligen avslutar vi med en diskussion om japanska spel och dess återuppsving under de senaste åren.

Spela på!

00:00:00 - Välkomna! 00:03:40 - Genesis 6 och Super Smash Bros. Ultimate 00:15:30 - New Super Mario Bros. U Deluxe 00:26:40 - Kingdom Hearts III 00:50:35 - Pikuniku 01:03:25 - Resident Evil 2 Remake 01:24:40 - Diskussion: Japanska spelens återuppsving

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.