Avsnitt 119: Lärorik Bergsklättring


Vi fortsätter jaga monster i Monster Hunter: World...

Fabian har också hunnit dräpa änglar och demoner i Nintendo Switch-versionen utav Bayonetta och Bayonetta 2 medan Andrew har bestigit berg och hoppat sig igenom utmanande plattformsutmaningar i hjärtliga Celeste!

Discord sammarberar nu med Spotify! Det verkar som att Bandai Namco utvecklar Metroid Prime 4 och slutligen överraskar Alex med en liten frågeställning om vilka spelstudios som bäst skulle förvalta Nintendos mest välkända varumärken.

Spela på!

Musiken i avsnittet kommer ifrån Bayonetta 2 och Celeste.

Trekraften Discord: https://discordapp.com/invite/013ERV3Vls5moGoUY

00:00:00 - Välkommna! 00:04:45 - Monster Hunter: World 00:14:50 - Bayonetta 1+2 00:34:45 - Celeste 00:56:40 - Discord och Spotify 01:03:00 - Metroid Prime 4 utvecklas utav Bandai Namco och vilka spelstudios skulle förvalta Nintendos mest välkända varumärken bäst?

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.