Monsterpepp med Hiro

February 9, 2018

 

Monsterpepp är en poddserie där vi pratar om allt Monster Hunter!

 

Tanken är att se till att ni jägare där ute som ännu inte har greppat tag i svärdet ska få upp intresset för spelserien och förstås att ge er rutinerade som redan dräpt tusentals monster lite härlig Monster Hunter-underhållning.

 

Vi gästas denna vecka utav Andreas "Hiro" Karlsson eller "Grannen Hiro" som gör ett kärt återbesök hos oss och än en gång pratar om allt Monster Hunter! Senast Hiro gästade oss var just i och med vår Monster Hunter-special när det var Monster Hunter 4: Ultimate som spelades.

 

Det blir stort fokus på Monster Hunter: World samt lite insikt i Hiros relation till spelserien.

 

Jaga och spela på!

 

Trekraften Discord: https://discordapp.com/invite/013ERV3Vls5moGoUY

 

00:08:40 - Tävlingsvinnare

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Bergsala fyller 40 år!

August 26, 2016

1/2
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv