Avsnitt 117: Monsterkanon

January 30, 2018

 

Även efter Sea of Thieves-betan har vi ännu inte blivit mycket klokare vad spelet egentligen är, men Alex och Fabian delar med sig av sina historier ute på havs ifrån deras spelsession med piratäventyret.

 

Monster Hunter: World är äntligen släppt och vi har jagat monster, snickrat ihop vapen/rustningar, slafsat i oss mängder av mat, gosat med våra söta Palico-katter, njutit av vykortsvackra vyer och så mycket mer! Vi berättar om hur väl Capcom levererar med denna amibitösa nysatsning för en så storartad spelserie och varför du borde hoppa in och börja jakten!

 

Microsoft bekräftar att de kommer lansera alla framtida Microsoft Studios-spel dag ett på släppdagen för prenumerationstjänsten Xbox Game Pass och slutligen uppstår Thunderful Games ifrån göteborgsstationerade Zoink/Image & Form.

 

Spela och jaga på!

 

Musiken i avsnittet kommer ifrån Sea of Thieves och Monster Hunter: World

 

Trekraften Discord: https://discordapp.com/invite/013ERV3Vls5moGoUY

 

00:04:50 - Sea of Thieves-betan
00:28:30 - Monster Hunter: World
01:24:40 - Xbox Game Pass
01:33:50 - Thunderful Games

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Bergsala fyller 40 år!

August 26, 2016

1/2
Please reload

Senaste inlägg

September 22, 2020

September 10, 2020

August 27, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.