Avsnitt 112: Böjligt Maskineri


Alex har besökt DreamHack Winter 2017 där han bland annat tog tempen på julstämning och mycket mer!

Andrew har puttat överdimensionerade bollar i mål med "radiostyrda" bilar i Rocket League på Nintendo Switch!

AAA-spelens makt och maskineriSlutligen blir det en matig diskussion med lyssnaren Kim Eriksson som skickade in ett mail till oss i förra veckan där han tog upp ett intressant diskussionsämne gällande , vilket då ledde till att vi bjöd in honom för att diskutera detta! Många AAA-spel idag har bristande kvalité och ekar tomt på nya idéer - hur kommer det sig? Ligger fokuset fel? Vill spelen generellt idag vara för mycket av en "interaktiv film"?

Och bör vi behandla våra konsoler som vänner...?

Spela på!

Musiken i avsnittet kommer ifrån Rocket League.

00:00:00 - God Jul och välkommna 00:03:15 - DreamHack Winter 2017 00:29:50 - Spelen vi spelar just nu 00:34:00 - Rocket League (Switch) 00:41:30 - Yooka-Laylee till Switch har fått datum 00:44:15 - Monster Hunter: World-betan 00:46:25 - Behandla våra konsoler som vänner? 00:51:25 - Diskussion: AAA-spelens makt och maskineri

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.