Avsnitt 84: 1-2-Nioh!


Vi har till veckan försökt spela fler spel än Zelda till Switch, så Alex kommer med färska intryck av ultrasnabba racingspelet Fast RMX, Alex och Andrew har viftat och fantiserat i partyspelet 1-2-Switch medan Fabian fortfarande är förlorad i Hyrule...

Andrew delar tillslut med sig av sina intryck av Souls-osande evighetsprojektet Nioh!

Och det här med att gråta... Vi försöker komma fram till definitionen av begreppet.

Spela på!

Pausmusik: Fast RMX - Cameron Crest

Tider:

01:20 Mästarnas Mästare på SVT 03:50 Fast RMX 11:00 1-2-Switch 21:45 Problem kring Nintendo Switch 26:20 Streamingtjänster påväg till Nintendo Switch 32:40 Nioh 60:00 Recensioner och Definitionen av att Gråta

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle