Avsnitt 81: Ringvärldskrig Vid Horisonten


Till veckans avsnitt har Andrew har ringat in trupper och krigat i Halo Wars 2. Vi har påbörjat vårt äventyr i Guerilla Games vykortsvackra värld de skapat i dunderambitösa Horizon Zero Dawn och vi bjuder även på en intervju med studions Art Director - Jan-Bart van Beek!

Microsoft står fast vid planerna att lansera Project Scorpio i år och Sony tar patent på en bärbar enhet som för tankarna till Nintendo Switch. Kommer Microsoft lyckas dämpa Sonys dominans? Kommer vi att få se ännu en bärbar enhet från Sony?

Slutligen, vem är sämst klädd i spelvärlden?!

Spela på!

Aloy cosplay: @ibelinncosplay

Pausmusik: Halo Wars 2 - Title Theme

00:04:30 - Andrew har spelat Halo Wars 2 00:33:10 - Vi har spelat Horizon Zero Dawn 00:51:30 - Intervju med Jan-Bart van Beek Art Director från Guerilla Games 01:02:50 - Project Scorpio planeras att släppas i år 01:13:10 - Sony och Switch-osande patentet 01:21:05 - Vem är sämst klädd i spelvärlden?

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.