Avsnitt 79: Labbarna På Switch


Vi har spelat Nintendo Switch och kommer med intryck av hårdvaran, alla olika kontrollmetoder samt spelen vi fick chansen att spela, såsom ARMS, Splatoon 2 och 1 2 Switch med flera!

Nintendos VD Kimishima har öppnat munnen rejält den senaste veckan och berättar hur de tänker kring Nintendo 3DS, om försäljningen av Switch, VR-möjligheter och prisuppgifter för onlinetjänsten. Sedan har de nu gjort sin första reklam för Super Bowl.

Spela på!

00:02:40 - Nintendo Switch - Intryck av hårdvaran 00:27:44 - Nintendo Switch - Spelen vi har spelat 01:12:05 - Nintendo Switch - Nyhetssvep 01:30:15 - Star Wars Battlefront II får enspelarkampanj 01:33:45 - PS4 senaste mjukvaruuppdatering 01:37:50 - Lyssnarfråga

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.