Avsnitt 72: Världspremiärer och Vykortsvyer Part 2


Trekraften blir Tvåkraften när Alex dessvärrre gått och blivit sjuk till denna vecka. Fabian har ÄNTLIGEN påbörjat sin resa i den magiska världen Eos som Square Enix har byggt upp i Final Fantasy XV medan Andrew har påbörjat det andra evighetsprojektet The Last Guardian! Vi båda har nu spelat Pokémon Sun & Moon i sin helhet och har stormyst igenom äventyret.

Vi lämnar en fullspäckad helg bakom oss med både The Game Awards 2016 och även PlayStation Experience 2016. Det bjöds på världspremiärer från höger och vänster med bland annat en ny trailer från Death Stranding, första gameplay-titten på Mass Effect: Andromeda, nytt kapitel till Uncharted, och slutligen blev The Last of Us Part 2 utannonserat! Vi delar med oss av spekulationer och tankar.

God Jul och spela på!

Pausmusik: Death Stranding TGA 2016 Teaser Trailer

00:00:00 - Andrew har skaffat PS4 Pro... 00:06:35 - Fabian delar med sig av första intryck om Final Fantasy XV 00:20:20 - Andrew har börjat spela The Last Guardian 00:26:05 - Pokémon Sun & Moon slutord 00:35:30 - The Gane Awards 2016 -Hideo Kojima och Death Stranding -That Dragon, Cancer vinner BEST IMPACT -DOOM soundtrack live framträdande -Mass Effect: Andromeda nytt material visat -Game of the Year, Overwatch 00:57:45 - PlayStation Experience 2016 -Uncharted: The Lost Legacy -Knack 2 -Wipeout: Omega Collection -Marvel vs. Capcom Infinite -Crash Bandicoot: N'Sane Triology -Ni No Kuni II: Revenant Kingdom -Parappa The Rapper/Loco Roco/Patapon -Nex Machina 01:18:05 - The Last of Us Part 2 utannonserat

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.