Avsnitt 71: Fickmonster och Snack med Image & Form


I veckans avsnitt berättar Alex om en hemsk måndagmorgon innan han yttrar sig om Super Mario Maker for Nintendo 3DS. Trekraften har besökt Alola-regionen och jagat, fångat, tvättat och klappat pokémons i Pokémon Sun & Moon!

Blir Kalle Anka VR-exklusivt denna jul?! Hello Games bryter tystnaden med en ny stor uppdatering till No Man's Sky.

Tillslut bjuder vi på en trevlig pratstund med Brjánn “Putte” Sigurgeirsson, VD för Image & Form Games som ligger bakom SteamWorld-spelen. Vi pratar om deras historia, deras samarbete med Nintendo, framgångar och snuddar på deras uppkommande Nintendo Switch-titel!

God Jul och spela på!

TÄVLING: https://www.youtube.com/watch?v=9nIZElcvL7w&t=245s

ImageForm @ Twitter/Facebook

00:04:15 - Alex har spelat Super Mario Maker for Nintendo 3DS 00:14:50 - Vi har spelat Pokémon Sun & Moon 00:47:30 - Årets julklapp... 00:51:30 - Hello Games vaknar upp ur det döda men en ny No Man's Sky-uppdatering 00:57:25 - The Game Awards-nomineringarna och PSX 01:01:05 - Lyssnarfråga 01:09:45 - Pratstund med Brjánn “Putte” Sigurgeirsson ifrån Image & Form Games

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.