Avsnitt 70: Obsessivt Lönnmördande


Fabian har till veckan börjat grotta ned sig i Civilization IV och "klicker"-spelet Abyssrium som inte kan släppa taget om honom. Är ett spel bra när spelandet blir som obsessivt? Vi alla har lekt i alperna tillsamanns i den öppna Steep-betan och vi har äntligen sett Kingsglaive: Final Fantasy XV... på bio!

Andrew har rört sig med skuggorna, kapat lämmar och lönnmördat i Dishonored 2!

Mängder av nya rykten kring släpptitlar till Nintendo Switch och kan recensioner påverka vilka spel vi köper?

Spela på!

00:00:00 - Fabian har påbörjat Civilization IV och Abyssrium 00:11:55 - Vi har provat senaste Overwatch-uppdateringen 00:17:25 - Nu har vi alla spelat Steep 00:27:25 - Vi har sett Kingsglaive: Final Fantasy XV 00:36:55 - Andrew har spelat Dishonored 2 01:07:15 - Nintendo Switch ryktesvåg 01:23:30 - Kan recensioner påverka vilka spel vi köper?

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.