Gamescom Dag 3: Trädstubbar och Psykologiskt Färgspektra

Hos Activision blev vi indragna i en mörk liten håla. En håla med fina färger och stubbar att sitta på. Och massor av figuriner. En man framför en enorm skärm började berätta om en värld vars själva fundament har blivit upprivet och sammankopplat med ett annat universum. Det är naturligtvis Skylanders Imaginators vi får beskrivet för oss! Med sin barnsligt inbjudande dragningskraft får vi följa med till de gamla välkända Wumpaöarna, där en viss Crash Bandicoot har sin hemvist. Vi fick möjligheten att göra vår alldeles egen Skylander i en mycket trevlig karaktärs editor. Här är min figur:

Andrew fick äran att spela en demo av det nyutannonserade Get Even! Den polska studion The Farm 51 sätter oss på ett mentalsjukhus, där protagonisten har åkt på den där välkända minnesförlusten. Det enda han tycks veta är att han ska leta reda på en kvinna med fastbundna bomber kring midjan. Väl framme flimrar det till och vi blir tvungna att ifrågasätta vad som är på riktigt och vad som är på låtsas. Get Even är en psykologisk thriller i förstapersonsvy, där du löser pussel i omgivningen med din mobiltelefon och dess funktioner såsom värmekamera, skanner, UV-ljus etc.

Sociable Soccer. I våras på Nordic Game fick vi möjligheten att testa det simpla och lättillgängliga men högst underhållande fotbollsspelet Sociable Soccer. Nu på Gamescom var det vida uppdaterat och har dessutom fått stöd för Gear VR. Att spela med det mobila VR-headsetet sätter dig i perspektiv från publiken, som om du spelar den match du tittar på. 3D-funktionen som det ger har en betydande effekt i det att du mycket mer pricksäkert kan uppskatta bollens position.

Från att ha varit måttligt intresserad av Marios målareskapad i Paper Mario: Color Splash lyckades Nintendo övertyga att ett rörmokar-RPG fortfarande kan vara intressant. I denna titel går Mario i en övervärld likt i Super Mario Bros. 3 så att äventyren delas upp till mindre och därmed mer fokuserade områden och scenarion. För er som har farhågor att stridssystemet är likadant som i Sticker Stars så är det vida omgjort och uppdaterat i denna titel! Color Splash släpps 7 Oktober. Det blir verkligen en färgklick i höstmörkret!

Rythm Heaven Mega Mix kan bli ett av de bästa spelen någonsin! Skaparna av Wario Ware. flippar ur helt och hållet som om de inte varit riktigt nyktra och att de inte haft en tråkig stundunder skapelseprocessen! Det kommer att bli en alldeles fantastiskt pick-up-and-play-titel till 3DS.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • RSS - Black Circle

© 2016 by Trekraften.