OM OSS

Trekraften såg dagens ljus när  kom på att de inte ville hålla sina tankar och reflektioner kring sin största passion för sig själva, utan dela det med alla likasinnade där ute. Efter denna uppenbarelse slängde Andrew, Alex och Fabian sig ut på nätet för att inhandla mikrofoner, så att de direkt kunde börja spela in sitt pladder. Ju mer de babblade och allteftersom tiden gick växte också kärleken för passionsprojektet som är Trekraften Podcast.

Trekraften är tre oberoende, självkrönta spelkritiker som bär runt på en ryggsäck fylld med erfarenhet från ett helt liv av spelande. Häng med när vi på olika sätt packar upp ryggsäcken, vrider och vänder på innehållet, sållar ut det som är värt att ha kvar och fyller den med ytterligare EXP!

TEAM TREKRAFTEN 
Alexander Brierly Chramer
Andrew Brierly Chramer
Fabian Hugert

"thaDameer"

Producent, grafiker

 

Gammal avdankad metalsångare som gav upp drömmen om "rock n roll-livet". Lagar nu mat som ingen hört talas om och drömmer om plattformsspelens återuppståndelse.

"Pandrew"

Producent, musiker, hashtagmästare

 

"Gitarronani och tvspel", så kan man enkelt sammanfatta denna man. Självlärd gitarrist som lätt kan zona ut i timmar av shreddande på gittaren. Vurmar ständigt för att musiken i spel är minst lika viktigt som dess design och mekanik.

"Fabelot"

Producent, mästerklippare

 

Mannen som gav upp rocklivet för att satsa på schack och ljudklippning på allra högsta nivå. 

Drömmer också om att vinna över grannen Åka i bridge.

PARTNERS