Please reload

Följ oss

July 1, 2020

Vi inleder avsnitt 183 med att le med alla nya Pokémon utannonseringar som skett.

Vi avslutar avsnittet med en MEGAMATIG diskussion om The Last of Us Part II som börjar spoilerfritt och som sedan, med en tydlig varning, leder oss in på att prata spoilers!

Spela på!

Hållti...

June 17, 2020

Vi pratar ALLT PlayStation 5!

Spela på!

June 4, 2020

Vi inlder med att drömma oss bort till Super Nintendo World som visar stora framsteg i byggnationen!

Denna gång har Andrew smugit som ninjan Mark i det 8 år gamla men förvånansvärt fräscha 2D-stealthspelet Mark of the Ninja: Remastered. Han har även utforskat 51 klassis...

May 22, 2020

I avsnitt 180 myser Fabian och Jesper på egen hand. Det blir för en gångs skull stort nyhetsfokus, med prat om Unreal Engine 5, Inside Xbox, Tony Hawk-remastern, Ghost of Tsushima och nya Paper Mario: The Oragami King. Vi har också fått en Overwatch-revival....

May 18, 2020

Nu har vi bunkrat upp med ethers och potions för att kunna leverera så mycket snack om Final Fantasy VII Remake som kan få plats inom loppet av tre timmar. Så ladda upp era ATB-mätare och Limit Breaks så kör vi!

May 6, 2020

Vi återvänder till Super Mario Maker 2 i och med World Maker-uppdateringen. Hela gänget har spelat klart Final Fantasy VII Remake och Fabian har till slut gett sig ut på en snabbvandring i A Short Hike.

Spela på!

Hålltider:
Super Mario Maker 2 - (00:09:15)
A Short Hike -...

April 22, 2020

Trekraftens ö-liv puttrar på i Animal Crossing: New Horizons, vi kollar in Dantes uppvaknande i Devil May Cry 3 Special Edition till Switch och trasslar in oss i knasigt buggiga Good Job!

Till sist förlorar vi oss fullständigt i Midgar och Final Fantasy VII Remake.

Spela...