© 2016 by Trekraften.

Please reload

Följ oss

January 15, 2020

Det har blivit dags för Trekraftens GOTY 2019! Eller ÅS 2019, som vi hellre kallar det för...

Vi djupdyker i spelen som vi älskade - och det är en härligt spretig lista! Vi summerar också listan från våra kära drivkrafter på Discord.

Spela på!

 

December 23, 2019

Vi summerar 2010-talet och med det smäller vi tillsammans ihop en lista på de 10 absolut bästa spelen. Det bjuds på kaos, kul, svek, mys och sorg!

God Jul och Gott Nytt Spelår!

December 17, 2019

BT, BB och EE är några av förkortningarna till en hel drös med termer i Hideo Kojimas underbart världsfrämmande och fascinerande Death Stranding som Andrew har njutit av medan Jesper rappt har tryckt på knappar i Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020.

Vi gästas...

November 27, 2019

Vi har mys i Galar-regionen tillsammans med nya fickmonster i Pokémon Sword & Shield och metodiskt svingat ljussabel som Jedi med STAR WARS Jedi: Fallen Order!

Vi pratar de stora händelserna från Microsofts Xbox-festival X019 och avtäckandet av VALVEs VR-satsning Half-L...

November 13, 2019

Hjärn- och träningströtta babblar vi oss igenom höjdpunkterna ifrån Blizzcon 2019, Andrew berättar om sin träning med Nintendos nya charmiga tränings-spel Ring Fit Adventure och Alex om hur han levt ut sina DJ-drömmar i Hexagroove: Tactical DJ!

Vi har också klämt på Mon...

October 30, 2019

Vi har fortsatt med att dammsuga oss upp till toppen av spökhotellet i Luigi's Mansion 3 och delar ut en slutgiltig dom i form utav vårt nya, revolutionerande, betygssystem!

Alex har istället cyklat ned till botten av ensamma berg i Lonely Mountains: Downhill och utfors...

October 16, 2019

Tillsammans med Gooigi har Andrew och Fabian dammsugit de första våningarna på det spökliga hotellet i Luigi's Mansion 3 medan Alex och Jesper har flipprat iväg en trollkarl i rougelite pinball-spelet The Pinball Wizard!

Vi tar farväl av Celeste med slutkapitlet "F...

October 2, 2019

URSÄKTA de ojämna ljudvolymerna i avsnittet. Bättrar oss till nästa avsnitt!

Alex och Jesper bjuder på en lååååång inblick i Apples nya speltjänst Apple Arcade och Fabian skådar in i en gås psyke i och med Untitled Goose Game. Vi hinner också med att mysa i Dragon Quest...

September 19, 2019

Efter årets Comic Con Stockholm känner vi oss för första gången INTE "mässed up"...

Jesper har feberdrömt sig bort till mysön Koholint i den efterlängtade nyversionen av The Legend of Zelda: Link's Awakening medan Fabian har svettats borta i Brasilien och spelat World o...

September 11, 2019